Ви тут:  Головна Події Запрошуємо студентів до участі в роботі XІ Всеукраїнської науково-практичної студентської інтернет-конференції «Науковий простір студента: пошуки і знахідки» (29.03.2024)

Запрошуємо студентів до участі в роботі XІ Всеукраїнської науково-практичної студентської інтернет-конференції «Науковий простір студента: пошуки і знахідки» (29.03.2024)

 

Педагогічний факультет Українського державного університету імені Михайла Драгоманова запрошує студентів педагогічних спеціальностей коледжів та університетів, аспірантів і науковців до участі в роботі XІ Всеукраїнської науково-практичної студентської інтернет-конференції «Науковий простір студента: пошуки і знахідки», яка відбудеться об 11:00 29 березня 2024 року, м.Київ. Відеозустріч проходитиме у Zoom за покликанням↓ із прямою трансляцією на сторінці факультету у Facebook↓.

 

Робота конференції передбачає обмін досвідом між майбутніми вчителями, вихователями, практичними психологами та митцями, що навчаються у педагогічних коледжах та університетах.


Робоча мова конференції: українська.


Форми участі в конференції:

  • Участь у пленарному засіданні 29 березня (онлайн). Умови підключення до роботи конференції буде повідомлено на електронні адреси зареєстрованих учасників.
  • Заочна участь (публікація тез/статей в електронному науковому збірнику). Надіслані на конференцію матеріали будуть опубліковані в електронному науковому збірнику Педагогічного факультету УДУ імені Михайла Драгоманова та розміщені на сайті факультету. Учасники конференції отримають електронні сертифікати.

 

Для участі в конференції необхідно до 25 березня 2024 року (включно) заповнити Google-форму за посиланням↓ та прикріпити там тези доповіді (чи статтю). Вимоги до оформлення статті/тез у додатку до листа. У назві файлів вказати прізвище учасника та вид документа (наприклад, Калач_стаття, Калач_тези).

 
Деталі в інформаційному листі за посиланням↓

 

Відеозустріч проходитиме у Zoom за покликанням: 

https://us02web.zoom.us/j/83968572003?pwd=WkQzTHFSYURKVkFBc1REZmtjdS90dz09 

із прямою трансляцією на сторінці факультету у Facebook↓.

Ідентифікатор конференції: 839 6857 2003

Код доступу: 705814

 

ПРОГРАМА ПЛЕНАРНОГО ЗАСІДАННЯ↓pdf

 

Участь безкоштовна!!!

 

Чекаємо на Вас!

 

ХІ Всеукр конф Наук простір студента 29.03.2024