Ви тут:  Головна Події Стартує перша хвиля Експрес-курсів з підготовки до вступу в магістратуру/аспірантуру в 2024 році та підвищення кваліфікації для освітян (07.05.2024)

Стартує перша хвиля Експрес-курсів з підготовки до вступу в магістратуру/аспірантуру в 2024 році та підвищення кваліфікації для освітян (07.05.2024)


Шановні випускники бакалаврату, майбутні магістри та аспіранти! Шановні освітяни, що бажають відвищити свою кваліфікацію!

 

Перша хвиля Експрес-курсів з підготовки до вступу в магістратуру/аспірантуру та підвищення кваліфікації для освітян стартує вже 7 травня. Можливість зареєструватися (лінк на гугл форму) залишається відкритою для тих, хто має бажання покращити якість знань та здобути необхідні компетентності, щоб впевнено пройти ЄВІ та ЄФВВ.

 

Заняття проходитимуть дистанційно. Покликання на зустрічі будуть розміщені у чаті телеграм-каналу виключно для зареєстрованих учасників курсів.

 

Розклад занять Експрес-курсів (І хвиля)

 

 


 

НАГАДУЄМО!

 

Громадська організація «Українська Асоціація педагогів та психологів початкової, дошкільної та позашкільної освіти» запрошує на курси підготовки до вступу в магістратуру/аспірантуру в 2024 році (ЄВІ, ЄФВВ, ТЗНК) та підвищення кваліфікації для освітян.

 

Експрес курси 2024

 

Програма складається з 4 блоків:

  1. Загальна навчальна компетентність
  2. Іноземна (англійська) мова
  3. Педагогіка
  4. Психологія

 

УМОВИ УЧАСТІ:

✔️заповнити цю реєстраційну форму (встигніть зареєструватися, щоб ми змогли підібрати для вас зручний графік, адже курси проходитимуть у декілька сесій);

✔️сплатити організаційний внесок та надіслати квитанцію про оплату на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

 

Здобувачам! Після завершення курсів студенти отримають сертифікат про проходження блоків:
✔️Участь в усіх 4 блоках – 60 годин
✔️Блок 1. «Загальна навчальна компетентність» – 4 години
✔️Блок 2. «Іноземна (англійська) мова» – 12 годин
✔️Блок 3. «Педагогіка» – 22 години
✔️Блок 4. «Психологія» – 22 години

 

Освітянам! Після проходження курсів ви отримаєте сертифікат (60 годин на всі блоки) з такими компетентностями (в залежності від обраних вами блоків):

✔️Участь в усіх 4 блоках – «Актуальні психолого-педагогічні інновації в умовах інтеграції до європейського освітнього простору»

✔️Блок Педагогіка – «Сучасні аспекти загальної та інноваційної педагогічної діяльності в умовах НУШ»

✔️Блок Психологія – «Психологічні основи інноваційної освіти в умовах НУШ»

✔️Блок Іноземна мова – «Іншомовна компетентність особистості: комунікативний підхід до вивчення іноземної мови», «Іншомовна компетентність особистості: лінгвокультурологічний підхід до вивчення іноземної мови»

 

Більш детальна інформація: Програма курсівpdf

 

!? Із будь-якими питаннями щодо реєстрації, оплати, розкладу та сертифікатів звертайтеся

до координатора курсів ☝️👩‍💻 Валерії Лукʼяневич (+380688694856)