Ви тут:  Головна Абітурієнтові Оголошення для абітурієнта! Про День відкритих дверей на Педагогічному факультеті УДУ імені Михайла Драгоманова (4.05.23)

Про День відкритих дверей на Педагогічному факультеті УДУ імені Михайла Драгоманова (4.05.23)

 

У четвер 4 травня 2023 року традиційний День відкритих дверей на Педагогічному факультеті УДУ імені Михайла Драгоманова відбувся в дистанційному форматі. Наша команда організувала онлайн-трансляцію Zoom-конференції до Дня відкритих дверей на Facebook, щоб познайомити абітурієнтів і батьків майбутніх вступників із факультетом та його життям, зорієнтувати у спеціальностях та освітніх програмах, а також надати відповіді на актуальні питання вступу.

 

двд на ПФ 4.05.23 001

 

Особливим гостем Дня відкритих дверей на Педагогічному факультеті став професор Володимир Лавриненко, проректор з міжнародних зв’язків Українського державного університету імені Михайла Драгоманова. Володимир Григорович звернувся до абітурієнтів, викладачів та учасників відеоконференції, звернув увагу на насичене і яскраве життя факультету, на якому освіта і наука завжди йдуть поруч завдяки справжньому професіоналізму й високій кваліфікації наших викладачів. Запросив на навчання амбітних і талановитих абітурієнтів, які мають бажання ствердитися в сучасному інформаційному світі як сучасні фахівці. Поінформував про можливості студентів-драгоманівців під час навчання відвідувати університети по всьому світу, брати участь у різноманітних міжнародних програмах, здобувати міжнародні гранти, виступати на міжнародних конференціях.

 

двд на ПФ 4.05.23 001

 

Із доповіді декана професора Тараса Олексійовича Олефіренка ми дізналися про складну й насичену історію становлення нашої альма-матер, про можливості, переваги та особливості навчання на Педагогічному факультеті УДУ імені Михайла Драгоманова, про сприятливі умови для розвитку й зростання молодих науковців та самореалізації студентської молоді, проєкти та налагоджену академічну співпрацю, про наукові здобутки викладачів, привабливість і зацікавленість нашим закладом представниками університетів різних країн. Як відповідальний секретар Приймальної комісії УДУ імені Михайла Драгоманова Тарас Олексійович ознайомив учасників відеозустрічі з картою спеціальностей, повідомив про нові умови та важливі нюанси вступу в 2023 році.

 

двд на ПФ 4.05.23 001

 

Про насичене та яскраве студентське життя під час і поза навчальним процесом розповіли представниці Студпарламенту педагогічного факультету – голова Анна Радченко та її помічниця Даp`я Воронік – студентки 3 курсу спеціальності "Початкова освіта".

 

двд на ПФ 4.05.23 001

 

Ведуча нашої онлайн-конференції Анастасія Щербатюк, студентка 4 курсу спеціальності "Початкова освіта", майстерно модерувала зустріч та координувала хід дискусії. Усі запитання, які надходили від абітурієнтів, обов'язково знайдуть свої відповіді на наших каналах у соцмережах.

 

двд на ПФ 4.05.23 001

 

Відео трансляції ДВД на ПФ 2023 на Facebook

 

Про освітні програми, можливості та перспективи оволодіння професіями майбутніми студентами, специфіку підготовки на спеціальностях педагогічного факультету майбутні вступники мали можливість дізнатися у другій частині Дня відкритих дверей на платформі Zoom, яка проходила за окремими посиланнями на відповідних кафедрах:

 

Кафедра педагогіки (завідувач кафедри – Наталія Миколаївна Дем’яненко, доктор педагогічних наук, професор)
🔗ДВД для спеціальності 011"Освіта, педагогічні науки" (Бакалавр: ОП "Педагогіка дозвілля"; Магістр: ОП "Педагогіка вищої школи" з додатковими кваліфікаціями: "Тьютор", "Андрагог", "Професіонал з інноваційної діяльності", "Методист (консультант))

 

Кафедра початкової освіти (завідувач – Олена Валеріївна Матвієнко, доктор педагогічних наук, професор)
🔗ДВД для спеціальності 013"Початкова освіта" (ОП "Початкова освіта" для Бакалаврів і Магістрів)

 

Кафедра дошкільної освіти (завкафедри – Ганна Георгіївна Цвєткова, доктор педагогічних наук, професор)
🔗ДВД для спеціальності 012"Дошкільна освіта" (ОП "Дошкільна освіта" для Бакалаврів і Магістрів)

 

Кафедра практичної психології (завідувач – Олександр Якович Митник, кандидат психологічних наук, доктор педагогічних наук, професор)
🔗ДВД для спеціальності 053 "Практична психологія" (Бакалавр: ОП "Практична психологія", ОП "Психологія розвитку особистості"; Магістр: ОП "Практична психологія", "Експериментальна практична психологія")

 

Кафедра образотворчого мистецтва (завідувач – Олена Леонідівна Шевнюк, доктор педагогічних наук, професор)
🔗ДВД для спеціальності 023 "Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація" (ОП "Образотворче мистецтво" для Бакалаврів і Магістрів)

 

Висловлюємо щиру вдячність учасникам і гостям онлайн-зустрічі!

Гостинно запрошуємо на навчання до Педагогічного факультету УДУ імені Михайла Драгоманова!

 

P.S.

Зверніть увагу!

Уся актуальна інформація для абітурієнтів про вступ у 2023 році на Педагогічний факультет розміщена в телеграм-каналі: Вступ 2023 🎓 | ПФ

Свої запитання ви можете відправляти у Google Forms↓