Ви тут:  Головна Події Про День відкритих дверей на Педагогічному факультеті НПУ імені М.П. Драгоманова (9.06.22)

Про День відкритих дверей на Педагогічному факультеті НПУ імені М.П. Драгоманова (9.06.22)

У четвер 9 червня 2022 року традиційний День відкритих дверей на Педагогічному факультеті НПУ імені М. П. Драгоманова відбувся вже втретє в дистанційному форматі. Наша команда організувала онлайн-трансляцію Zoom-конференції до Дня відкритих дверей на Facebook, щоб познайомити абітурієнтів і батьків майбутніх вступників із факультетом та його життям, зорієнтувати у спеціальностях та освітніх програмах, а також надати відповіді на актуальні питання вступу.

 

двд 9.06.22 хв.мовчання


На початку зустрічі учасники конференції подякували нашим захисникам, воїнам ЗСУ, від яких залежить наш мир і спокій, за можливість бути тут сьогодні разом. Ми вшанували пам'ять наших Героїв, полеглих українських воїнів, хвилиною мовчання...

 

двд 9.06.22 хв.мовчання

 

Особливим гостем Дня відкритих дверей на Педагогічному факультеті став представник адміністрації НПУ імені М.П.Драгоманова – проректор з міжнародних зв’язків Володимир Лавриненко. Володимир Григорович звернувся до абітурієнтів, викладачів та учасників відеоконференції, побажав успіхів та передав теплі слова вітання від ректора університету академіка Віктора Петровича Андрущенка. Разом ми згадали про випускників і студентів нашого університету, які у цій кровопролитній війні українського народу проти російських окупантів віддали найцінніше – своє життя заради кожного з нас... Володимир Григорович звернув увагу на насичене і яскраве життя факультету, на якому освіта і наука завжди йдуть поруч завдяки справжньому професіоналізму й високій кваліфікації наших викладачів. Запросив на навчання амбітних і талановитих абітурієнтів, які мають бажання ствердитися в сучасному інформаційному світі як сучасні фахівці. Поінформував про можливості студентів-драгоманівців під час навчання відвідувати університети по всьому світу, брати участь у різноманітних міжнародних програмах, здобувати міжнародні гранти, виступати на міжнародних конференціях.

 

двд 9.06.22 хв.мовчання

 

Із доповіді декана професора Тараса Олексійовича Олефіренка ми дізналися про славну й красиву історію становлення нашої альма-матер, про можливості, переваги та особливості навчання на Педагогічному факультеті НПУ імені Михайла Драгоманова, про сприятливі умови для розвитку й зростання молодих науковців та самореалізації студентської молоді, проєкти та налагоджену академічну співпрацю, про наукові здобутки викладачів, привабливість і зацікавленість нашим закладом представниками університетів різних країн. Як відповідальний секретар Приймальної комісії НПУ імені М. П. Драгоманова Тарас Олексійович ознайомив учасників відеозустрічі з картою спеціальностей та освітніх програм факультету, а також повідомив про нові умови та важливі нюанси вступу в 2022 році.

 

двд 9.06.22 хв.мовчання

 

двд 9.06.22 хв.мовчання

 

 

двд 9.06.22 Філімончук О двд 9.06.22 ЩербатюкН

 

Про насичене та яскраве студентське життя під час і поза навчальним процесом розповіли представниці Студпарламенту факультету: Олеся Філімончук, студентка спеціальності "Дошкільна освіта", та Анастасія Щербатюк, студентка 3 курсу спеціальності "Початкова освіта".

 

двд 9.06.22 хв.мовчання

 

двд 9.06.22 хв.мовчання

 

двд 9.06.22 хв.мовчання

 

 

двд 9.06.22 хв.мовчання

 

Експерт нашої онлайн-конференції, пані Олена Шевнюк, професор, завкафедри образотворчого мистецтва, майстерно вела зустріч, координувала хід дискусії. Усі запитання, які надходили від абітурієнтів, обов'язково знайдуть свої відповіді на наших каналах у соцмережах.

 

Відео трансляції ДВД на ПФ 2022 (↓)

 

Про освітні програми, можливості та перспективи оволодіння професіями майбутніми студентами, специфіку підготовки на спеціальностях педагогічного факультету майбутні вступники мали можливість дізнатися у другій частині Дня відкритих дверей на платформі Google Meet, яка проходила за окремими посиланнями на відповідних кафедрах:

 

Кафедра педагогіки (завідувач кафедри – Наталія Миколаївна Дем’яненко, доктор педагогічних наук, професор)
🔗ДВД для спеціальності 011"Освіта, педагогічні науки" (Бакалавр: ОП "Педагогіка дозвілля"; Магістр: ОП "Педагогічне дорадництво", ОП "Андрагогіка. Освіта дорослих", ОП "Педагогіка вищої школи. Тьюторинг")

 

Кафедра педагогіки і методики початкового навчання (завідувач – Олена Валеріївна Матвієнко, доктор педагогічних наук, професор)
🔗ДВД для спеціальності 013"Початкова освіта" (ОП "Початкова освіта" для Бакалаврів і Магістрів)

 

Кафедра педагогіки і психології дошкільної освіти (завкафедри – Ганна Георгіївна Цвєткова, доктор педагогічних наук, професор)
🔗ДВД для спеціальності 012"Дошкільна освіта" (ОП "Дошкільна освіта" для Бакалаврів і Магістрів)

 

Кафедра практичної психології (завідувач – Олександр Якович Митник, кандидат психологічних наук, доктор педагогічних наук, професор)
🔗ДВД для спеціальності 053 "Практична психологія" (Бакалавр: ОП "Практична психологія", ОП "Психологія розвитку особистості"; Магістр: ОП "Практична психологія", "Експериментальна практична психологія")

 

Кафедра образотворчого мистецтва (завідувач – Олена Леонідівна Шевнюк, доктор педагогічних наук, професор)
🔗ДВД для спеціальності 023 "Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація" (ОП "Образотворче мистецтво" для Бакалаврів і Магістрів)

 

Висловлюємо щиру вдячність учасникам і гостям онлайн-зустрічі!

 

Гостинно запрошуємо на навчання до Педагогічного факультету НПУ імені М. П. Драгоманова!

 

P.S.

Зверніть увагу!

Уже сьогодні ви можете ставити запитання та отримувати індивідуальні консультації

від спеціалістів приймальної комісії:

📩 Електронна адреса Приймальної комісії: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

📬 Telegram-канал: Бот-помічник (онлайн-консультування): https://t.me/PK_NPU_q_bot

та методистів нашого факультету:

📩 Пошта ПФ: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

📬 Telegram (бот-помічник) "ПФ Запитання": http://t.me/fpp_npu_q_bot

📨 Месенджер Facebook: https://www.facebook.com/fpp.npu.ua/