Ви тут:  Головна Конференції Підсумки VIII Всеукраїнської студентської конференції «Науковий простір студента: пошуки і знахідки» (24.03.2021)

Підсумки VIII Всеукраїнської студентської конференції «Науковий простір студента: пошуки і знахідки» (24.03.2021)

24 березня 2021 року на факультеті педагогіки і психології було проведено пленарне засідання VIII Всеукраїнської науково-практичної студентської конференції «Науковий простір студента: пошуки і знахідки» в онлайн-режимі. Це вже традиційний захід, що проводиться восьмий рік поспіль із метою обміну досвідом між майбутніми вчителями, вихователями, практичними психологами, які навчаються в педагогічних коледжах та університетах, налагодження співпраці та наступності в професійній підготовці.

 

Із вітальним словом до всіх учасників конференції звернулися декан факультету педагогіки і психології НПУ імені М.П. Драгоманова професор Олефіренко Тарас Олексійович та заступник декана з наукової роботи і міжнародних зв’язків, завідувач кафедри педагогіки та методики початкового навчання професор Матвієнко Олена Валеріївна.

 

24.03.21 всеукр.студ. 1

 

У рамках пленарного засідання кращими студентами педагогічних коледжів та університетів України було представлено наукові доповіді та їх емпіричні дослідження в галузі початкової освіти, дошкільної освіти, практичної психології та образотворчого мистецтва.

 

 

 

 

 

 

 

Завантажити сертифікати учасники можуть за посиланням<<<

 

  

Бажаємо всім учасникам подальшого наукового зростання та міцного здоров’я!!!

 

До нових зустрічей!!!

 

24.03.21 всеукр.студ. 2

 

24.03.21 всеукр.студ. 3

 

24.03.21 всеукр.студ. 4