Ви тут:  Головна Події Про трансляцію Дня відкритих дверей на Факультеті педагогіки і психології (27.03.21)

Про трансляцію Дня відкритих дверей на Факультеті педагогіки і психології (27.03.21)

 

У суботу 27 березня традиційний День відкритих дверей на Факультеті педагогіки і психології відбувся вже вдруге в дистанційному форматі. Аби познайомити абітурієнтів і батьків майбутніх вступників із факультетом та його життям, а також надати відповіді на актуальні питання вступу, ми організували онлайн-трансляцію Zoom-конференції до Дня відкритих дверей на Facebook.

 

Цьогоріч нам пощастило спостерігати загальноуніверситетську трансляцію Дня відкритих дверей, яка розпочалась о 12:00 на каналі Online НПУ у прямому ефірі.

 

двд нпу 2021

 

Із вступним словом до аудиторії звернувся академік Віктор Андрущенко, ректор НПУ імені М. П. Драгоманова і запросив на навчання талановитих й амбітних абітурієнтів, які мають бажання ствердитися в сучасному інформаційному світі як професіонали. Продовжив знайомство з нашим університетом проректор із наукової роботи професор Григорій Торбін. Із доповідей ми дізналися про славну й красиву історію становлення нашої альма-матер, про можливості, переваги та особливості навчання в НПУ імені Михайла Драгоманова, про здобутки науковців університету, привабливість і зацікавленість нашим закладом представниками університетів різних країн. Про умови та важливі нюанси вступу в 2021 році повідомив відповідальний секретар Приймальної комісії професор Тарас Олефіренко.

 

двд виступ декана

 

Зустріч до Дня відкритих дверей на Факультеті педагогіки і психології розпочав презентацією декан Тарас Олефіренко, професор, відмінник освіти України. У своєму виступі Тарас Олексійович розповів про злагоджену роботу згуртованого і мотивованого колективу професіоналів, які за покликом серця обрали свій шлях і готують нові покоління валеологів, вихователів, учителів, психологів, художників. Повідав про наукові здобутки, проєкти та налагоджену академічну співпрацю, а також  відповів на низку питань про вступ й умови прийому на навчання у 2021 році.

Експерт нашої онлайн-конференції, пані Олена Шевнюк, професор, завкафедри образотворчого мистецтва, майстерно вела зустріч, координувала хід дискусії, оскільки запитання від абітурієнтів на наші канали надходили безперервно й вимагали негайних відповідей. 

 

двд виступ анни цвєткової ДО

 

Про освітні програми і специфіку підготовки на спеціальності «Дошкільна освіта» повідала завідувач кафедри педагогіки і психології дошкільної освіти професор Анна Цвєткова.

 

виступ олени матвієнко

 

Заступник декана  з наукової роботи та міжнародних зв’язків, яка також очолює кафедру педагогіки і методики початкового навчання, професор Олена Матвієнко розповіла про особливості підготовки вчителя початкової школи – одного з найбільш популярних фахів на нашому факультеті.

 

двд виступ станіслава страшка

 

Професор Станіслав Страшко, завідувач кафедри медико-біологічних та валеологічних основ охорони життя і здоров’я ознайомив із особливостями підготовки фахівців унікального профілю – валеологів. У промові йшлося про специфіку навчання на спеціальності «Середня освіта (здоров’я людини)», можливості навчання студентів факультету за кордоном і перспективи майбутнього працевлаштування.

 

виступ олександра митника

 

Про важливий та перспективний напрям «Практична психологія», а також переваги професійної підготовки психологів на Факультеті педагогіки і психології доповів завідувач кафедри практичної психології професор Олександр Митник. 

 

двд виступ олени шевнюк

 

Завершила наше знайомство зі спеціальностями завідувач кафедри образотворчого мистецтва професор Олена Шевнюк. У своїй презентації Олена Леонідівна навела 5 причин вступу на освітню програму "Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація" і розповіла про особливості оволодіння найекзотичнішим фахом на нашому факультеті. 

 

двд виступ насті щербатюк

 

Про насичене та яскраве студентське життя під час і поза навчальним процесом розповіла Анастасія Щербатюк, студентка 2 курсу спеціальності "Початкова освіта".

 

У ході зустрічі доповідачі змістовно, цікаво і доступно розповідали про освітні програми, можливості та перспективи оволодіння професіями майбутніми студентами.

 

Висловлюємо щиру вдячність учасникам і гостям онлайн-зустрічі!